100 De Sfaturi Pentru A Îmbunătăți Viața Ta

100 De Sfaturi Pentru A Îmbunătăți Viața Ta


Un panou de nursing liderii de Magnet facilități oferite sfaturi de la colegii asistente medicale participarea la medicali American de Acreditare a Centrului Național de Magnet Conferință în octombrie în Orlando pentru a le ajuta să se angajeze cu această sănătos asistenta inițiativă după ce s-au întors acasă. Prezentatori incluse Maureen Alb, MBA, RN, NEA-BC, FAAN, asistent sef executiv și vice-președinte senior la Northwell Sănătate în New York City; Patricia Reid Ponte, DNSc, RN, FAAN, senior vice president pentru servicii de îngrijire a pacientului și CNO la Dana-Farber Cancer Institute din Boston; Jaime Dawson, MPH, director de program, Departamentul de Practica Medicala si de Mediul de Lucru pentru Asistente medicale Americane de Asociere în Silver Spring, Md.; și Pat Patton, MSN, RN, FCN, vicepreședinte pentru operațiuni de asistență medicală în Sănătate Catolice Inițiative în Englewood, Colo.

Nostru de călătorie sfaturi de sanatate este cuprinzătoare. În afară de vaccinuri și medicamente, călătorii sunt date individualizate de educație privind siguranța personală și de securitate (cum pentru a evita accidentele rutiere și jaf), sfaturi de siguranță, a mânca și a bea apă curată, evitând non-malarie a insectelor boli, depășirea jet lag, prevenirea tromboze venoase profunde (DVTs), care se ocupă cu rău de mișcare, și sfaturi despre sex în condiții de siguranță. De asemenea, vom discuta cu tine ce simptome pot apărea în timpul sau după călătoria dvs. care necesită follow-up de tratament odată ce ajunge înapoi în Australia.

Observați diferența dintre prima de economisire la vârsta de 25 de ani față de vârsta de 30 de ani. Salvarea doar un plus de 12.000 de dolari în acea perioadă de cinci ani va da un sold final de dolari 209.000 de mai mare datorită puterii de compunere. Veți, de asemenea, rețineți că aceste calculele presupun o medie anuală de 8% a reveni.

În timp ce un bond-portofoliu grele nu vă va da ca un fel de randament, 8% de returnare este mai mult decât realizabil cu un stoc de-a axat strategia de investiții. Și dacă începe destul de devreme, vei avea o multime de timp pentru a merge afară, indiferent de volatilitatea pieței-ți iese în cale.

healthcoin este primul din lume blockchain pe bază de prevenire a diabetului zaharat platforma. Misiunea noastra este de a dovedi că milioane de utilizatori au împiedicat lor diabet.
Cu această dovadă, utilizatorii pot obține corporate wellness recompense, pay-as-you live reducerile de asigurări și de guvern facilități fiscale. Sub capota este, de asemenea, o analiză a datelor motor: prin acumularea de milioane de utilizatori biomarker înregistrările pe un blockchain, ne permite descoperirea de droguri, populația de management al sănătății și medicina de precizie.

Dau seama-un domeniu ai vrea să construiască o carieră. Nu trebuie sa fi mare (sau orice) formal de acreditare. Cum am spus mai devreme, mai creativ și mai puțin reglementat un domeniu, cu atât mai cedat este pentru acest tip de loc de muncă acreditare-hacking. E mai ușor să hack slujba de acreditare în programare, design, scris, vanzari, fotografie, multimedia, arte, și antreprenoriatului, sau, în general, am nevoie de o slujbă, orice loc de muncă!" tip de situații, decât în contabilitate, drept sau medicină.

medicină sănătate asistență medicală

Eu sunt un mare susținător de a manca proaspete, organice, nutrienți, alimente dens, și folosind ecologice, non-toxice de curățare și produse de îngrijire personală. Dar hai sa recunoastem—aceste produse se pot obține într-adevăr scump în comparație cu soiurile convenționale. Gustări sănătoase—cum ar fi chips-uri varza sau carne de vită sacadat—poate fi de trei ori costul de un baton de ciocolată sau o pungă de chips-uri de porumb. Fără substanțe chimice produse cosmetice, produse de curățare ecologice și bio, fair-trade cafea ar trebui să fie accesibile tuturor; dar pentru mulți, prețurile ridicate de aceste elemente le pune la indemana.

Dacă nu-l omori la sala de 5-6 zile pe săptămână, esti, probabil, nu face suficient! În plus, probabil că petreci mult timp stând la un birou, și că inactivitatea este de gând să ia o taxă pe corpul dumneavoastră. Nu te baza doar pe la sala de sport pentru antrenament de zi cu zi, dar face un punct pentru a merge mai departe, muta în jurul valorii de, și de a face mai multe exerciții pe tot parcursul zilei. Vin la sfârșit de săptămână, pentru a evita stând în fața TELEVIZORULUI toată ziua, dar ieși și de a face ceva activ!