Importanța invitației de nuntă

Importanța invitației de nuntă

In acest articol Miruna de la papercut.ro care este un designer de evenimente ne va spune cateva chestii cu privire la importanța de invitațiilor de nunta, personalizate.

De fiecare dată când aud, „nu vreau să cheltui foarti mult bani pe invitații, pentru că oamenii si asa le aruncă „, ma irit foarte tare.

Sunt de acord, oamenii vor arunca invitațiile dar le vor arunca pe cele ieftine, in care nu s-a pus nici minimul de efort in creearea lor . Nu poti sa te astepti ca un oaspete să păstreze invitatia daca nici la miri nu le pasă. Invitațiile este una dintre părțile esențiale ale planificării unei nunți, deoarece ele dau tonul nunții dvs., ajutându-i în același timp să se pregătească pentru acest eveniment. Mai jos sunt câteva motive care va vor arata, de ce invitațiile sunt atât de importante dar și informațiile pe care ar trebui să le includeți pentru ai face pe oaspeți sa nu refuze prezenta la nunta!

 

Setarea tonului

Ați primit vreodată o invitație deosebita prin care vi s-a? Ei bine, dacă răspunsul dvs. este nu, atunci probabil că nu ați primit niciodată o invitație care să stabilească corect tonul nuntii. Invitația la nunta, în special ar trebui să includa prin design si tema evenimentului. De examplu, o nunta extravaganta, completat cu o show de artificii, ar trebui să aibă o invitație la fel de extravagantă. La un astfel de eveniment, maginați-vă să primiți o invitație gravate pe o hartie cretonata de calitate, plasata într-o cutie de mătase, legată manual cu panglică din satin și împodobită cu o broșă cu pietre. O astfel de invitatie va arata invitatilor ca va avea loc o nunta mai deosebita.

 

Crearea entuziasmului și a participarii la nunta

Pentru a creea entuziasm trebuie sa creati o invitatie care sa prezinte toate evenimentele din ziua nunti, anuntand inclusiv si eventualele spectacole. O nuntă plină de distracție, cu temă de circ, ar trebui să aibă o invitație care îi face pe oameni să nu se gandeasca de doua ori pentru asi confirma prezenta.

 

Furnizarea de informații

Evident informatiile, sunt unele dintre cele mai importante motive pentru a creea invitația perfectă si trebuie să includă toate informațiile corespunzătoare pentru oaspeții dvs. Cu siguranță nu o vor arunca în coșul de gunoi dacă este plină de detalii utile! Mai jos sunt câteva dintre lucrurile importante pe care trebuie să le includeți în invitație:

 

Cine?

Aici o sa aveti un pic de lucru de adăugat, si este incredibil de important de a pune in evidenta toate informatiile. Nu numai că ar trebui să includeți mireasa și mirele (evident – lol!), nasi,  iar dacă părinții vor ajută la găzduirea evenimentului si informațiile acestora trebuie incluse. În general, părinții miresei sunt gazdele, dar dacă părinții mirelui ajută, numele lor ar trebui incluse și ele.

 

Un alt lucru important este să vă asigurați că oamenii știu cine este mireasa și mirele atunci când vor primi invitația. Poate că mirele are o porecla de aceea si aceasta trebuie inclusa. Simțiți-vă liberi să faceți invitatia cat mai personala si haioasa pentru ca invitatia adecvată nu se aplică întotdeauna în fiecare situație.

 

Cand?

Este important să o faceți în mod corespunzător cu un orar corespunzator si planificat. In orar spuneți întotdeauna când începe evenimentul – nu când începe petrecerea. Evenimentul dvs. ar trebui să inceapa in momentul în care miri vor ajunge la Biserica.
În calitate de oaspete, trebuie să planificați întotdeauna să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de ora stipulata pe invitație. De asemenea, nu uitați să includeți momentul în care începe ora de recepție la locatia petrecerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *